POMEMBNO OBVESTILO!

Sporočamo vam, da imamo novo spletno stran. 

www.vrtectezno.si

Vrtec je institucija, ki je vključena v celoten koncept vzgoje, izobraževanja in skrbi za predšolskega otroka. Otrok v vrtcu razvija svoje potenciale ter pridobiva poleg socialnih izkušenj tudi izkušnje in znanja, ki imajo zanj nek smisel in uporabno vrednost.
Praznovanje rojstnega dneva v vrtcu je za otroka izrednega pomena, saj je zanj edini individualni praznik. Praznovanje rojstnega dne je priložnost za spodbujanje razvoja, pozitivnih čustev in socialnih odnosov.  S praznovanjem posameznikovega rojstnega dne otroke navajamo na družabnost, izkazovanje pozornosti v medsebojnih odnosih in predvsem vrednotenje pomena obdarovanja.
Ideje, ki jih otroci črpajo iz sveta otroških junakov ter realnega sveta in interesa slavljenca vpletamo v celodnevne aktivnosti in tako omogočamo prav vsakemu otroku doživljanje ugodja, zadovoljstva, sreče ter zavedanje lastne vrednosti in individualnosti. pri tem ne potrebujemo nobenih materialnih dobrin, ki bi jih starši prinašali ob praznovanju. ponosni smo, da je vsak otrok deležen pozornosti in prijetnih doživetij, ki ga notranje osrečujejo in krepijo njegovo samozavest.
Pa poglejmo, kaj se dogaja za prazničnimi vrati?
DSCN5440-300x225  DSCN5475-300x225  DSCN5787-300x225  DSCN5762-300x225
Dostopnost